Home > Nieuws & Artikelen > Nieuwe website

Nieuwe website

november 10, 2017

Trots op onze nieuwe huisstijl en website

De wereld om Omega Thermo Products heen is hard aan het veranderen. Waar we vroeger vooral veel telefonisch contact hadden met onze klanten, wordt tegenwoordig bijna alles online afgehandeld. Ook onze klantenkring veranderd. In bijna alle landen van de wereld hebben we relaties zitten waar we voornamelijk via internet mee communiceren. Het werd hoog tijd voor een nieuwe website. Een website waarmee we u beter kunnen informeren over onze activiteiten en u kunnen laten zien wat de voordelen van het gebruik van Pillow Plates zijn.

Nieuwe huisstijl
Naast een nieuwe website, hebben we ook een nieuwe huisstijl. Hiermee nemen we afscheid van onze zwart/blauwe kleuren en stappen we over op fris wit met antraciet. Kleuren die beter bij ons bedrijf en ons als marktleider op alles op het gebied van Pillow Plates, passen. 

Nog meer in petto
Ook komend jaar blijven we u verrassen met vooruitstrevende beurzen in nieuwe stijl en andere uitingen. We gaan u beter informeren over onze mogelijkheden en onze toegevoegde waarde voor u als klant.