Home > Nieuws & Artikelen > Introductie van onze nieuwe CEO, Maarten Kimmel

Introductie van onze nieuwe CEO, Maarten Kimmel

juni 16, 2020

Omega Thermo Products bouwt aan de toekomst.

 

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus in de wereld ligt onze focus op zo verantwoord mogelijk onze klanten te blijven voorzien van materiaal. Nu we covid-19 richtlijnen goed weten te managen, willen we alsnog met jullie delen dat Omega Thermo Products een nieuwe managing director heeft sinds 17 februari 2020, namelijk Maarten Kimmel.

Maarten is in Nederland geboren en getogen in Brussel. Daarmee spreekt Maarten vloeiend Nederlands en Frans, naast Engels en Duits. Maarten heeft meer dan 25 jaar ervaring in de RVS-branche. Hij verzamelde zo een stevige expertise die zonder enige twijfel een waardevolle aanwinst is voor ons bedrijf.

Maarten zal met het huidige team van Omega Thermo Products met een compleet vernieuwde strategie de organisatie laten groeien en ontwikkelen. De focus voor de komende jaren, zal naast business development, gericht zijn op bestaande markten en klanten nog beter en breder te bedienen.

Gezien de huidige omstandigheden is een bezoek aan onze locatie nog niet mogelijk, wel hebben wij de mogelijkheid om via een video-call een kennismakingsgesprek in te plannen. Zodra Europa het toelaat zullen we een fysieke kennismakingstour inplannen.

Wij zijn ervan overtuigd dat met Maarten ervaring Omega Thermo Products intern en extern zal optimaliseren. Wij wensen Maarten veel succes.