Home > Nieuws & Artikelen > Omega behaalt opnieuw zijn ASME Audit Certificaat!

Omega behaalt opnieuw zijn ASME Audit Certificaat!

februari 17, 2020

ASME Audit. 

 

Veiligheid en kwaliteit. 

Een ASME-certificering betekent dat ons bedrijf zich inzet voor openbare veiligheid en kwaliteit. 
Bedrijven en toezichthouders over de hele wereld vertrouwen op het ASME-certificatiemerk. Door deze certificering laten we niet alleen aan onze klanten zien dat Omega Thermo Products zich toelegt op de hoogst mogelijke veiligheid en kwaliteit, maar ook aan de rest van de supply chain, industrie en toezichthouders.
Het beoordelingsprogramma van ASME is toonaangevend en universeel erkend. 

Quality Assurance

Het onafhankelijke Quality Assurance (QA) certificeert dat productie, stroomopwekking, gestempelde producten en onderdelen voldoen aan de vereisten van de ASME-codes en normen. 
Waaronder de ASME Boiler and Pressure Vessel Code (BPVC), de Bioprocessing Equipment (BPE) standard en/of de Thermoset Plastic Corrosion Resistant Equipment (RTP-1) Standard.
De ASME Stempel geeft vertrouwen dat relevante QA-processen, producten en onderdelen veilig, kwalitatief, betrouwbaar en consistent zijn. 
 

Wereldwijd 

In veel landen is ASME-certificering een manier om aan de voorschriften te voldoen en tegelijkertijd de wereldwijde handel te bevorderen. Meer dan 100 landen accepteren en maken gebruik van de ASME (BPVC) norm om te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de overheid.  
Gebruik van ASME certificering biedt een manier om te voldoen aan de wet- en regelgeving en geeft gebruikers het vertrouwen dat gekeurde producten voldoen aan de hoogst vastgestelde veiligheidsnormen.

Neem contact met ons op voor meer informatie