Home > Over ons > Onze visie

LEADING IN HEAT TRANSFER TECHNOLOGY


Bij Omega Thermo Products draait alles om Pillow Plates; we maken tankwanden, bodems, koelpanelen en complete warmtewisselaars bestaande uit Pillow Plates.
Met onze overtuiging van alle voordelen van ons product, vinden we altijd een oplossing om uw product te koelen of te verwarmen.

 

Pioniers 

Als uitvinders van lasergelaste machines voor de productie van Pillow Plates, zijn we ooit begonnen als pioniers om de wereld te overtuigen van ons product. Tegenwoordig worden onze Omega Pillow Plates wereldwijd in duizenden verschillende toepassingen gebruikt. Desondanks is pionieren nog steeds een groot deel van onze bedrijfscultuur. Onze medewerkers zijn gedreven, innovatieve technische engineers die altijd openstaan voor nieuwe ideeën. Zij bedenken graag een oplossing voor uw vraagstuk en maken een warmteberekening voor u.

 

Blijven ontwikkelen

Daarnaast is onze Research & Development afdeling, dagelijks bezig met het verder ontwikkelen van onze laserlasmachines voor het nog beter produceren van Omega Pillow Plates. 
In de voedingsindustrie, de chemie en farmacie worden de wensen steeds strenger en daarbij de eisen aan onze platen en apparaten ook. Deze ontwikkeling kunnen we alleen maar bijhouden als we onze laserlasmachines steeds blijven ontwikkelen.

 

Service

Service staat bij ons erg hoog in het vaandel. Waar het bij andere bedrijven onder de noemer service valt, is het voor ons de normaalste zaak om die ene wijziging toch nog door te voeren, die ene extra proef uit te voeren of te bekijken hoe er op materiaal bespaart kan worden.

 

Visie

Bij Omega Thermo Products draait alles om Pillow Plates. Door onze eigen ontwikkeling van de laserlasmachine voor dit type warmtewisselaar hebben we een enorme verandering op het gebied van productietechniek en warmteoverdracht teweeg gebracht.

Waar we vroeger voornamelijk in de zuivel- en voedingsindustrie werden ingezet, vanwege onze efficiënte en kostenbesparende oplossingen, zie je dat we ook met andere industrieën, zoals de farmaceutische en chemische industrie, samenwerkingen aangaan en innovatieve oplossingen bieden.
Regelmatig ontwikkelen we samen met de grootste procestechnologische bedrijven, producten die op een vernieuwde wijze in het productieproces verwarmen of koelen.
We zijn er trots op dat we de uitvinders van laserlasmachines zijn die wereldwijd de grootste productiecapaciteit heeft en de beste kwaliteit Pillow Plates produceert. Deze status hebben we al meer dan 30 jaar en willen we ook in de toekomst vasthouden. Onze R&D-afdeling is daarom dagelijks bezig om de kwaliteit van onze producten te verbeteren en onze laserlasmachines steeds verder te ontwikkelen.
Wilt u zien hoe we dit doen? U bent van harte welkom in ons bedrijf.

BANEN WERELDWIJD